Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

40 dagen tijd voor Pasen

17 februari 2021 - 3 april 2021

Een spoor van liefde.

Dat is het thema van het project waarmee we dit jaar naar Pasen toeleven. Jezus geeft zijn leven uit liefde voor de mensen.

Hij vraagt aan zijn leerlingen om uit liefde voor Hem ook elkaar lief te hebben. Jezus heeft een diepe voetafdruk achtergelaten in de wereld en in hun leven.

De leerlingen mogen in zijn voetstappen treden, en daarbij zal Hij hen nooit alleen laten.  Door dit project mogen ook wij leren hoe wij in Zijn voetstappen mogen treden.

 

Klik HIER voor het programma voor de kids.

 

Leef toe naar Pasen

Vraag hier het gratis leesplan ‘Niet van brood alleen’ aan van het Nederlands Bijbelgenootschap,

Ervaar de rijkdom van Lectio Divina

Bij Lectio Divina staat het beleven van een tekst centraal. Je neemt de tijd om alle facetten van de tekst tot je door te laten dringen. Zo komt het paasverhaal op een nieuwe manier dicht bij.

Over het leesplan

‘Niet van brood alleen’: dat is dit jaar het thema van het gratis veertigdagenboekje van het NBG. Iedere zondag is er een bijbeltekst met een overdenking volgens de methode van de Lectio Divina. Op woensdag en vrijdag biedt het NBG een podcast aan, met een bijbeltekst en een meditatie waarin de sprekers vertellen hoe deze tekst hen voedt in de aanloop naar Pasen.

Gegevens

Begin:
17 februari 2021
Einde:
3 april 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Online Dienst